2020-02-07
一入到去環境幾好,職員都好快帶我地拎位坐低,效率幾好,唔錯。然後即刻拎餐牌比我地睇,仲逐一介紹邊款餐岩我地食,出面好少有人會咁樣,平時都系帶完位就唔理人)。 然後我地嗌左龍蝦餐同海蟹餐。 系未上菜同時,職員就拎左前菜比我地,有花生同青瓜。花生冇乜特別,但個個青瓜好好食,好夠味,勁開胃,同時佢又遞上左竹庶矛根,幾清涼。終於都到今日既主角上場啦。龍蝦同海蟹,望落系幾新鮮。有鮑魚,聖子,帶子,龍等同蝦。仲要個龍蝦勁多膏,多到嚇親我。然後自選打邊爐料就有皇帝菜,牛肉,雞肉,魚,豬潤,魚片頭同蝦滑。到真系食啦,佢會有個食法表教你邊種要淥幾耐,又會有個計時器系到,完全唔洗驚會驚到老晒唔好食。所以我結肺友都食得好開心,因為真系好好食。另外要值得一提既系佢又附送一盅湯,個個湯真系好好飲,好足料,沙參鄧雞,好重雞味。飲落第一啖比佢辣口,哈哈。如果你地去飲記得要小心D,慢慢飲。後記,同朋友食左兩個鐘到,過左一個愉快既星期五,又有好野食。岩岩去到個陣,心諗屋村鋪都系咁上下,唔方會有驚喜,點知原來真系唔錯,好多方面都系意料之外。最重要系食物新鮮,環境唔錯,職員友善同埋有工作效率!Btw下次去既朋友記得要叫龍蝦
Btw下次去既朋友記得要叫龍蝦餐,因為佢個膏真系多到滿。