餐廳: 譚仔三哥米線 (西洋菜南街)
資訊:

2020-09-25 488 瀏覽
唔知有冇人同我一樣,每次去三哥叫米線都一定會叫特辣同埋土匪雞翼,因為真係得譚仔先比到呢種獨特的刺激我🤣真係冇糧出個時嘅糧尾救星!每次出新野,我一定會試。首先講下酸辣魚片米線先,魚片好新鮮同嫩滑,真係同平時出街食既酸辣魚差唔多惹味😚不過我叫左特辣湯底,食唔到辣既朋友唔好似我咁癲,建議叫番酸辣湯底,我飲我朋友叫左既酸辣湯底,係同魚片match啲😂由於我知道自己食特辣會噴火,所以叫左佢地新出嘅熱情查理,呢杯果茶真係下到火🤣🤣入面有愛玉同芒果菠蘿凍,飲落幾清新。不過我最強烈推薦係佢地蒜香茄子,真係好香同埋蒜味好濃,中意蒜蓉既你下次去譚仔三哥一定要點😂😂