2K
2007-07-10 5 瀏覽
想試好耐, 今日同朋友兩個人0黎dinner. 環境裝修真係超靚... 而見佢標榜法越fusion, 都知道應該expect d 乜水準...- 蒜蓉包(見圖): 份量迷你, 烘得好脆, 中間軟熟. 牛油香唔多夠, 中間甜甜0地咁, 不過整體味道唔錯.- 生牛肉湯河: 湯底好鹹!!! 牛肉幾好味, 河粉一般, 整體麻麻因為湯底唔得.- 蔗蝦rice paper roll: end up 呢個係一個錯誤0既選擇... 一向對巨型蔗蝦無乜好感, 今次0個d 就係巨型的, 一般啦. 店員走埋0黎幫我0地切開晒d 蝦膠, 剩返兩隻蔗- 我寧願佢唔好切, 俾我0地成件就咁咬, 食到d 蔗味. 菠蘿+ 楊桃+ 蝦膠+ 炸米粉條(仲有d 超級酸0既香蕉... 唔0岩我) 捲入鹹鹹0地0既rice paper 入面一齊食, 味道唔差, 不過無驚喜.- banana soy milkshake: 第一啖飲落無得頂, 不過愈飲愈甜, 結果我飲唔晒.- 豬頸肉: 朋友至愛, 薄切豬頸肉肉質幾嫩滑, 口感豐腴, as expected 幾漏; d 汁就唔係咁惹味.Service 都唔係其他comme

Service 都唔係其他comment 講得咁差, 今日serve 我0地0個個女仔幾有禮貌wor.

埋單$286... 唔差, 不過唔抵. 乜咁似上手Viet's 0既?

下次食越南0野都係去銅鑼灣先好喇.
ricepaper