2007-09-07
同朋友0黎昂坪行0下, 呢度d 商戶真係慘, 遊人小貓三隻, 四周圍靜得似死城, 有d 鋪頭/食肆仲索性同吊車同步唔開門. 周圍無乜好睇, 唯有0黎食0下tea 啦.叫了個Caramel latte, 聞落幾香, 飲落就好似唔多夠滑, 亦唔多夠甜.朋友的凍朱古力鮮奶飲落味道有d 似超市買0個d 現成「朱古力奶類飲品」, 又或者係自己用Cadb*ry 朱古力粉+ 熱鮮奶沖完再放入雪櫃雪凍咁, 一句講晒: 「唔抵飲」.芝士蒜蓉包一客4 件(見圖) 即叫即烘, baguette 烘得外脆內軟, 蒜蓉/牛油亦份量落得恰當, 加埋半溶0既芝士真係非常好食!環境唔錯, 好舒服, 亦因為全間鋪得我0地一檯客, 相當靜; service ok, 店員好cool 不過都算幾有禮貌.唔知市區d 分店質素如何呢? 有機會要試0下佢d pizza!