2010-03-19
仲記得零四年我阿姨第一次帶我黎呢間餐廳食,簡直一試愛上裝修環境唔錯,落地玻璃設計對住公園,日頭俾人有休閒感覺仲有花茶果茶任飲,下午去好有HIGH TEA FEEL夜晚著有燈泡仔氣氛浪漫意粉質地味道都好--特別鍾情佢既卡邦尼,所以一星期都會幫襯一兩次大時大節(情人、聖誕)都無加價,叫埋心太軟(以前佢地焗得啱啱好)夠晒SWEET點知零八年開始越來越差!?(真懷疑係咪換左老細)首先換左批侍應,唔係態度差扮睇唔到行埋一面傾計(尢其女侍應係水吧位唔知係度做乜)就係呆下呆下咁,搵到人都仲會漏單追三次先有得食跟住就到D野食,意粉質地變左(好似煮左好耐仲要加重油),味道仲得返個咸字心太軟啲粉好似未攪完咁,有舊粉好似生食咁,仲要焗到硬晒試過兩次叫扒餐啲豬扒未熟就俾人,同侍應講,個侍應仲問返轉頭咁點難道生都要照食嗎?!!最後一次去係2009-11-29星期日食午餐,仲學人靜靜加價(加行細字話要加乜加物)結賬先發覺,自始之後真係死心唔再去
裝修環境唔錯,落地玻璃設計對住公園,日頭俾人有休閒感覺
仲有花茶果茶任飲,下午去好有HIGH TEA FEEL
夜晚著有燈泡仔氣氛浪漫
點知零八年開始越來越差!?(真懷疑係咪換左老細)
就係呆下呆下咁,搵到人都仲會漏單追三次先有得食
心太軟啲粉好似未攪完咁,有舊粉好似生食咁,仲要焗到硬晒
難道生都要照食嗎?!!
結賬先發覺,自始之後真係死心唔再去