2018-06-01
母親節正日真係好好賺, 平時淘大D 餐廳去到6:45先爆~今日6點黎到已奶左野.............真係好隆重其事呀! 我地太HEA 了~~度度都冇位.FULL 哂..咁我地就唯有揀黎呢度啦.. 我一年只會係黎食大閘蟹餐, 其他日子都好少黎~價錢都唔係好貴~我地叫左個COMBO金蒜茄子蒸大老虎斑頭腩 +脆皮黃油雞(半只) $298呢個SET 又幾抵~ 呢2味就真係唔係我STYLE GA LA~不過爺爺岩食嘛~~~~ 個魚份量好多.我地係食唔哂既.要打包~每件魚係有茄子墊底既~西蘭花炒帶子. $188喂!!!!!!呢碟野一上黎, 我覺得好對 得住呢個價!!!!! 帶子多過菜.好勁!!!!重要大大粒~係入哂味既.唔係冇味帶子黎!!! 正呀呢個!!香辣豉椒牛柳粒$108呢個就濃味左少少~~~但都OK 好食既~普普通通都唔出事既菜~本身我地係叫左呢度.然後見到隔離大圍台D SET 上左個炸蟹鉗!!我地見到好大只好吸引!!就問下姐姐有冇得散叫喇~~係有既!!!好似係$38 一只~最少叫2只~咁我地就梗係叫人頭啦~WOW WOW~~~ 熱辣辣~~~~真係好大只..啖啖肉呀!!!係好味既~~~兩
真係好隆重其事呀! 我地太HEA 了~~
度度都冇位.FULL 哂..
咁我地就唯有揀黎呢度啦..
我一年只會係黎食大閘蟹餐, 其他日子都好少黎~
價錢都唔係好貴~
我地叫左個COMBO
金蒜茄子蒸大老虎斑頭腩 +
脆皮黃油雞(半只) $298
每件魚係有茄子墊底既~
西蘭花炒帶子. $188
係入哂味既.唔係冇味帶子黎!!! 正呀呢個!!
香辣豉椒牛柳粒$108
呢個就濃味左少少~~~但都OK 好食既~
普普通通都唔出事既菜~
本身我地係叫左呢度.
就問下姐姐有冇得散叫喇~~係有既!!!
好似係$38 一只~最少叫2只~咁我地就梗係叫人頭啦~
WOW WOW~~~ 熱辣辣~~~~
真係好大只..啖啖肉呀!!!係好味既~~~
兩老話以前去飲既話, 最期待就係食蟹鉗~
我相信呢個係食回憶既~~~唔知各位既爸爸媽媽又有冇呢個情意結呢?!