2020-06-14 352 瀏覽
星期日起身 瞓晏咗, 梗係一鑊過食個晏晝, 慳番個早餐。 同我另一半 去咗跑馬地成和道嘅呢間餐廳。老公喺度梗係老公畀錢! 天天咁食佢, 好自豪好開心。 侍應好有善,個個都講英文, 佢哋主力做外國人, 佢哋安排咗我去 天井到坐。 天井佢哋改裝咗有瓦遮頭, 雖然冇冷氣但係好清涼。 感覺不錯! 空氣又清新! 呢段時間清新嘅空氣好重要!呢間餐廳感覺幾好, 環境 好relax..講返嘢食,我哋叫咗..... 海鮮risotto好香好, 好嘢未。 但係個汁底我覺得佢用了1罐頭海鮮湯底。 有點兒人工化嘅感覺。同埋 order 咗個雞肉漢堡連薯條田雞肉 都幾新鮮, 裏面仲有肉汁㖭. 但係可惜個菜有啲濕搞到食到最後尾嘅時間有啲 Messi.薯條又冇炸過龍, 又夠熱.總括嚟講唔錯. 同我另一半咁樣喺啲咁relax嘅環境 渡過星期日上午! 真的有如放大假一樣!
老公喺度梗係老公畀錢! 天天咁食佢, 好自豪好開心

呢間餐廳感覺幾好, 環境 好relax..

講返嘢食,我哋叫咗.....
海鮮risotto
海鮮意大利飯

同埋 order 咗個雞肉漢堡連薯條
雞肉漢堡

薯條又冇炸過龍, 又夠熱.
真的有如放大假一樣!

海鮮意大利飯