2012-05-21 11 瀏覽
星期五晚既TIMESQUARE晚飯時間周圍都要等位,見到SML只等4張台,一於試呢間,而且份量係按碟/碗既大中小尺寸叫,都以為幾封儉由人。我地被安排坐一張大長台,好似去個D XX快餐咁同人share,感覺已經唔太良好。我地叫左:水牛城雞翼(S)、清酒煮垷扁意粉(M)、黑松露蘑菇義大利飯(M)同一杯啤酒。水牛城雞翼:有4隻,燒烤汁,幾開胃,送啤酒都唔錯。清酒煮垷扁意粉: 雖然係中SIZE,但分量都幾少,兩個人一定唔夠,味道好淡,好彩隻垷都算大隻!黑松露蘑菇義大利飯:失敗!!無味道可言,唔知係唔係唔記得落鹽,分量一樣係好少!啤酒:唔關餐廳事,no comment!成餐飯既印象係:收碟勁快,呢頭放低刀叉,個頭已經有人收碟,急速收晒D野兼問你要唔要甜品,如果唔係我地要慢慢飲埋杯啤酒,應該半個鐘已經可以食完!最後,正當我地準備遞手叫埋單之際,已經有人急速遞上張單(其實出面並唔係有太多人等位)!! 係冇mud飽肚既感覺下(同時已冇意欲想再加宋),是日"快餐"盛惠$300! 係一間"餐廳"使左300,以如此經歷,我情願食茶餐廳好過!! 離開餐廳係TIMESQUARE行左一陣,我已經覺得要再食d野先

水牛城雞翼:有4隻,燒烤汁,幾開胃,送啤酒都唔錯。
啤酒:唔關餐廳事,no comment!

離開餐廳係TIMESQUARE行左一陣,我已經覺得要再食d野先得,於是去左toast box整番個吐司… 我事後check下OPENRICE SML既comment,發現原來有49個
同60個
,早知早D check OPENRICE先食啦….
2012-05-18
10 分鐘 (堂食)