今次帶埋朋友隻狗仔去到將軍澳既Route 99 開餐☺️ 除左pet friendly🐶 餐廳每個角落都係打卡位,食物又好好食,主人定狗仔都超級滿意😎💯Dinner Special (salad & soup + main course) Texas Burger $168勁足料既burger🍔🍔 除左勁juicy勁厚既手打漢堡牛肉,仲有煙肉、芝士炒洋蔥、墨西哥辣椒🌶️ 配上半溶既芝士🧀 一啖根本食唔曬咁多層🤣 麵包好鬆軟,一啲都唔會乾同硬👍 值得一提🍟🍟 好有驚喜,幼身薯條真係特別好食😋Pesto Shrimp Pasta $168估唔到好少食Pesto Pasta既我,會搶食依個大蝦羅勒青醬意粉🤣 一定係因為有我至愛既🦐🦐 意粉軟硬適中,每條都沾滿香濃既青醬,正呀‼️Dinner Special +$28 Milkshake/ Juice 🍓 Milkshake無我想像中咁甜,口感幼滑好好飲👍 Kale Kickstarter係冷壓果汁,有羽衣甘藍、甘筍、士多啤梨、香蕉、橙🥕🍓🍊🍌超足料,無添加糖,健康💯最後仲嗌左Chocolate Brownie🍫 Dinner set加$28就有得食

Texas Burger $168

Pesto Shrimp Pasta $168

最後仲嗌左Chocolate Brownie🍫 Dinner set加$28就有得食😍 軟心朱古力brownie配上雲呢拿雪糕,真心正😌

Route 99 仲有pet menu俾毛孩們☺️ 仲有寵物都飲得既啤酒🍻 見到🐶🐶食得咁happy都知佢個burger好食啦😎 “炸薯條” 原來係無激素雞肉,唔怪得衰仔搶先要食😌 除左西冷扒牛肉、仲有甘筍、南瓜、鱷魚肉、鱷魚粉、生菜、乳酸菌芝士🧀 健康又豐富既一餐❤️

PS 好欣賞Route 99係一間真•pet friendly餐廳☺️ 睇得出店員都係好愛錫毛孩,有位靚仔哥哥仲好有心機搣碎啲食物餵朋友隻狗仔😊 又拎零食氹佢,超級有愛💞
2021-11-12