來自新加坡30年老字號-石磨樂豆 Jollibean🫘原材料用上嚴選A級加拿大黃豆,高營養及抗氧化👍🏻每日石磨鮮製🩶本地自設5000呎廠房,購入台灣全自動化磨豆機🌟必推招牌9°微甜濃豆乳,豐馥濃厚🥰主打豆乳、沙冰、甜品、吐司🍞喺多個地方設有分店🫶🏻蝶豆花茉莉豆乳凍石磨樂豆間中會推出季節或者期間限定款,好似鹹蛋黃碎蛋吐司、川貝枇杷膏豆腐花等,最近就有蝶豆花茉莉豆乳凍🩵蝶豆花係含有豐富蛋白質嘅豆科植物,有好多好嘅作用👍🏻豆乳凍散發陣陣茉莉花清香🥰三色芋圓西米露三色芋圓色彩繽紛😍芋圓煙煙韌韌,夠晒彈牙😛晶瑩剔透嘅西米露,清爽可口,配上香甜椰汁🥥抹茶紅豆小丸子豆乳Jollibean有3款熱飲供應: 好立克豆乳 、即磨咖啡豆乳、9 °微甜濃豆乳,啱晒呢排咁凍嘅天氣飲♨️ 我試咗抹茶紅豆小丸子豆乳🍵濃郁嘅抹茶味,加上香甜紅豆🫘仲有粒粒煙韌小丸子🍡口感豐富😚樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳絕對係平民燕窩😍味道清甜,每一啖都相當足料,入面有大量木瓜、雪耳同雪梨😗樽裝非常方便👍🏻木瓜含維他命 A、胡蘿蔔素、抗氧化嘅維他命C,加上雪耳嘅優質蛋白質🥚有助身體製造骨膠原,保持皮膚彈性🤩

蝶豆花茉莉豆乳凍

三色芋圓西米露