2018-03-04
第一眼比呢間餐廳吸引住,係好多個笑哈哈波波,心唸又可以影張相呃like。同朋友影咗一陣,睇吓個餐牌,價錢都好合理,就決定入去食啦。入到去 全部都係黃色笑哈哈波波,最欣賞係個碟寫住 “you made us all smile 😃 ” 坐底就覺得開心。香脆炸蝦丸雜菜沙律用咗個籃裝住啲蝦丸,蝦丸外脆內有大大蝦肉。仲有雜菜沙律可以食,感覺可以沖淡熱氣。馬介休球配雜菜沙律炸馬休魚球食落軟琳琳,外面係薄薄地少脆,內面有馬鈴薯泥、洋蔥、芹菜同馬介休,食落好飽肚自家製烤肋骨 (半份)份量都唔少,有肋骨,薯條同沙律。肋骨大大條,醬汁酸酸甜甜。薯條係細條薯條,沙律份量多。包喎西班牙海鮮飯本身想食呢個飯,可惜食嗰陣時冇包,個staff都同我哋講個日冇哂包,叫我哋可以轉食其他,或者照食個飯就可以減$10。朋友都係好想食飯,最後都叫咗呢個飯。西班牙海鮮飯飯則比較硬身,有咬口,入面有唔少嘅海鮮有青口魷魚虾,飯入味,相信如果有包味道層次會更多。雲朵特濃朱古力呢個好靚呀,上面有個大棉花糖,可以滅嚟食,下面係笑哈哈樣嘅朱古力。好驚太甜,飲落味道啱啱好。焦糖爆谷雲朵雪糕呢個都係呃like既時候,雲朵上面有焦糖爆谷,中間
同朋友影咗一陣,睇吓個餐牌,價錢都好合理,就決定入去食啦。
香脆炸蝦丸雜菜沙律
馬介休球配雜菜沙律
自家製烤肋骨 (半份)
包喎西班牙海鮮飯
雲朵特濃朱古力
焦糖爆谷雲朵雪糕
呢個都係呃like既時候,雲朵上面有焦糖爆谷,中間係有笑哈哈圖案,同雪糕。雪糕好柔軟,同朋友不黎食。
伯爵茶焦糖布丁🍮
鍾意食焦糖布丁,上面整到吹卜卜,食落甜地地
特飲
呢間餐廳做緊一個優惠,只要係ig/fb打卡,就可以免費有一杯特飲,梗係要拎優惠啦。