2019-10-23 1001 瀏覽
Fatbrown 成日都好想食素食,但係又覺得好唔抵,閒閒地出去食素都要兩舊水,成日諗諗吓覺得食菜食兩舊水真係幾貴,所以都放棄左難得今日朋友搵左呢間自助素食,晏晝一個人都係$108,唔使+1<lunch buffet $108>依間每日素食非常之多人,最好book定位先黎,如果唔係會無位咖食物嘅款式同平時出去食buffet都差唔多,頭盤、熱食、甜品每樣都大概有七八種,試吓試下都幾飽㗎Fatbrown 最鍾意反沙芋,平時出街好難食到,搬到 lunch buffet 居然有,Fatbrown 掃左勁多舊,秋風起系食芋頭的好時侯,粒粒都起沙,好正另外想讚下右下角個粒雜菜炸物,炸得黎唔肥膩,口感有層次煉奶南瓜同綠茶餅Fatbrown 首推,南瓜炆到好淋,落左煉奶入口即溶,甜甜地食完又唔會有罪惡感綠茶餅有淡淡綠茶餅,鬆化得黎唔會乾,一塊切做四小份,少食多滋味

<lunch buffet $108>

另外想讚下右下角個粒雜菜炸物,炸得黎唔肥膩,口感有層次