2023-06-09 279 瀏覽
又再再再再一次食辣嘢,基本上每次去大埔都一定會食呢間🥹每次去到都係衝着食佢哋嘅惹味雜錦香鍋。當然,佢地川菜食物種類都幾多,而且味道都不錯,雖然重點食辣,但好多食物都可以揀走辣。碟碟都好有份糧….😝!食到飽飽好滿足!講返主角--------惹味雜錦香鍋,呢個係我地公認最好食既一道菜!!!!!!勁香勁惹味!!!!簡直係配飯神器第一,因為佢啖啖肉冇得頂,大蝦用辣椒炒過食落去感覺更加鮮甜,超正呀!第二,腸好夠鑊氣,內臟肉質相當好〰️脂肪比例較少〰️食落去好嫩〰️一啲都唔鞋口重口味既你地一定勁鍾意!呢個全部材料都整得好乾身,真係炒得好香,將辣椒同佢哋炒埋一齊,辣椒嘅辣味係入晒落啲材料入邊,每一啖都會食到辣味,又係岩晒食辣既朋友( ^ω^ )PS。我一定會為佢個香鍋反兜!佢真係太好味喇🤣🤣🤣🤣🤣
勁香勁惹味!!!!簡直係配飯神器

PS。我一定會為佢個香鍋反兜!佢真係太好味喇🤣🤣🤣🤣🤣