2018-06-26
知道換左Menu, 所以又黎食多次!叫左個Dinner Set (唔記得影個Menu tim)一開始又有我中意食既包, 上枱時仲係微暖咁, 林林地咁, 好好食!我同我朋友簡既Set都係一樣頭盤係龍蝦沙拉, OMG!!! 呢個超正!隻龍蝦又大隻, 煮得岩岩好, 有少少未熟哂, 但又燒到好香,而且個沙拉Dressing都好好味, 好特別, 又開胃Starter簡佢真係冇錯!然後係之前飲過既龍蝦湯(冇錯, 又係龍蝦, 因為我係龍蝦迷)個水準同之前一樣, 都係好Creamy, 係有少少咸, 飲到最後都冇飲哂,不過佢有少少龍蝦肉, 我當然會食埋~~到Main Course我地都叫左Cod Fish,都係好味既~最後梗係到甜品同餐飲,我同朋友都叫左兩個朱古力Cake,唔知點解食佢地既Cake會越食越開胃, 最後竟然食得哂個甜品, 哈哈哈黑色呢舊就Dark Chocolate多D, 苦D白色呢舊就甜D既最後最後飲埋杯Latte就捧住個肚走喇~Yeah~~~~所有野食都係水準之上, 而且個環境係十分之咁好坐,我同朋友一路食一路吹水, 最後係佢住得遠, 要返屋企先捨得走咋....一定會再黎!
一開始又有我中意食既包, 上枱時仲係微暖咁, 林林地咁, 好好食! 我同我朋友簡既Set都係一樣
頭盤係龍蝦沙拉, OMG!!! 呢個超正!
而且個沙拉Dressing都好好味, 好特別, 又開胃
Starter簡佢真係冇錯!
不過佢有少少龍蝦肉, 我當然會食埋~~ 到Main Course我地都叫左Cod Fish,
都係好味既~ 最後梗係到 甜品同餐飲,
我同朋友都叫左兩個朱古力Cake,
黑色呢舊就Dark Chocolate多D, 苦D
白色呢舊就甜D既
最後最後飲埋杯Latte就捧住個肚走喇~Yeah~~~~
所有野食都係水準之上, 而且個環境係十分之咁好坐,
一定會再黎!
題外話/補充資料:
最欣賞佢會不定期轉換餐牌, 保持新鮮感