餐廳: 創發潮州飯店
資訊:

2009-02-23 64 瀏覽
每次話唔去, 又會再去. 去到好唔開心, 但下次又去.只因服務態度太差. 但價錢唔系平.人齊方可入內, 可以理解. 入到去糟聲糟氣梗 ga la.塊面好黑, 個個 Waiter 串過碼頭古呢. 地方又迫, 坐到好唔舒服. 油煙好大.果度無餐牌你睇. , 無得睇價錢, 佢問你幾多人, 要由佢安排, 比錢都無自主權. 咁點解攪到自己咁賤, 比左錢咁受氣呢?!大家都系為佢幾個名菜傘, 無扮法. 佢系有幾味拿手菜第二度食唔番咁好味.佢既賣點系佢既 , 而佢既小抄完全唔得. 食過蕉鹽九肚魚, 臭左都唔想換. 離譜用料唔得同太肥膩, 好似油唔駛錢咁. 又無 mug 味道.廚房出品可以不理.除左 反沙芋 果陣無 mug 地方有得食.~ 春菜腩肉. GOOD! 真系整得好好味. 鹹菜大腸湯, 煎牙帶, 戒菜煲, 餓腸, 滷水鵝, 大眼雞. 都好食. 我地來都系為這幾味.凍蟹. 龍蝦仔 好貴.不過巳好耐無去. 咁惡服務. 次次大家都好無引. 上次真的可能是最後一次了.
每次話唔去, 又會再去. 去到好唔開心, 但下次又去.
只因服務態度太差.

但價錢唔系平.
人齊方可入內, 可以理解. 入到去糟聲糟氣梗 ga la.
塊面好黑, 個個 Waiter 串過碼頭古呢.

地方又迫, 坐到好唔舒服. 油煙好大.
果度無餐牌你睇.
[打冷擋], 無得睇價錢, 佢問你幾多人, 要由佢安排, 比錢都無自主權.

咁點解攪到自己咁賤, 比左錢咁受氣呢?!
大家都系為佢幾個[打冷擋]名菜傘,
無扮法. 佢系有幾味拿手菜第二度食唔番咁好味.

佢既賣點系佢既 [打冷擋], 而佢既小抄完全唔得.
食過蕉鹽九肚魚, 臭左都唔想換. 離譜

用料唔得同太肥膩, 好似油唔駛錢咁. 又無 mug 味道.

廚房出品可以不理.
除左 反沙芋
果陣無 mug 地方有得食.
[打冷擋]~ 春菜腩肉. GOOD!
真系整得好好味.
都好食. 我地來都系為這幾味.

凍蟹. 龍蝦仔 好貴.

不過巳好耐無去. 咁惡服務. 次次大家都好無引.

上次真的可能是最後一次了.

• 春菜腩肉
  • 鹹菜大腸湯