在太子附近做野或者上堂既話, 隔兩三條街落大雨都一定會過黎買個包包食~~!沒錯, 呢間店係我心目中, 賣既包一定唔算平! 但我食完佢出品既包個胃一定唔會唔舒服! 而且仲會有飽既感覺!最鍾意食佢既養生歐克! 英文名叫FULL OF NOURISHING ! 哈哈,冇改錯名,因為佢個包入面真係好足料,雖然賣成17蚊一個,但我依然好樂意比錢去買! 佢有杞子、提子、夏威夷果仁、葵花籽同粟米,每次個包都真係有齊上面講既咁多種材料!! 包既口感仲好厚實,一D 都唔似出面賣既空氣包,食完唔會好似冇食咁!!之前都有買過佢既玫瑰洛神包,29蚊,但真係好鬼大個! 細食既女仔可以分兩三餐食都仲得! 因為我實在太愛佢既養生歐克,所以黎左勁多次都未試哂佢其他包!

2018-06-09