我係一個嚴重麵包控 試過一日三餐都係食包,要講香港我會成日再幫襯既包店,就要講呢間!好耐之前係附近學野,睇過食評又知呢間店好出名,所以過黎買試下,點知一試愛上左!果時中意食既時候仲未開始寫食評,依家一定要介紹返!店舖唔係好大,款式都唔算好多,但係每款質素都一定唔差!而第一次黎買既時候都係買「玫瑰洛神」,之後每次黎都一定買呢款,都有試過「竹碳亞麻籽乳酪」、「紫玉酥」等等,但食過咁多款,我都係鍾情於「玫瑰洛神」!玫瑰洛神 $29咁岩買到岩岩出爐既麵包!價錢貴唔貴就見人見志,我自己接受到,因為個包仲大過手掌,仲可以分兩次食,入面足料,一切開洛神花瓣、忌廉芝士佔麵包三分二左右,洛神花瓣清香微甜,忌廉芝士唔會太甜,有時想試新野,但一見到玫瑰洛神,都係買返佢 我記得晚上7點後買3個仲會有85折,不過自己食唔到咁多,所以都係買一個
我係一個嚴重麵包控

店舖唔係好大,款式都唔算好多,但係每款質素都一定唔差!

玫瑰洛神 $29
2018-05-10