2016-04-16 638 瀏覽
前兩日聽Raymond講,花園餐廳每況愈下,服務唔好,野又難食,我心諗:唔係呀化?以前都無咁差架!是日一丁公出去旺角幫老婆大人拎藥,附近有花園餐廳,一去就知龍與鳳!去到要等喎,門口個經理好惡死!經理:幾位呀?我:一位經理:一位未有喎,等下啦!(惡+無禮貌)等左15分鐘,一個位都咁難...叫左個黑椒雞扒意粉,落單時,我話餐飲遲啲寫,侍應死都要我寫!飲熱飲,黎到咪凍晒囉餐湯係白湯,超級稀,我會形容為無味,話就話海鮮湯,但係我淨係見到啲紅蘿蔔,洋蔥之類...黑椒雞扒意粉個黑椒汁唔錯,夠辣口,汁都夠多可以撈埋意粉食。塊雞扒好大塊,成半隻碟咁大塊!雞肉肉質一般,少少嫩滑,唔鞋口,勉強都叫OK。仲有一堆粟米同白菜仔,健康的。野食麻麻,服務簡直就係差,唔會有下一次!

去到要等喎,門口個經理好惡死!

經理:幾位呀?

我:一位

經理:一位未有喎,等下啦!(惡+無禮貌)

野食麻麻,服務簡直就係差,唔會有下一次!
2016-03-26
15 分鐘 (堂食)