2019-03-24 188 瀏覽
周日晚諗住食好啲,之前經過樂富分店冇食到,今次就抱著期待既心情黎食,兩個人叫左兩份$138安格斯西冷,加29蚊自選小食,叫左兩份扒都要五成熟,點知其中一份比左全熟,之後等左15分鐘左右,換左一份都係七成熟,無奈,扒既賣相係唔錯,但質素真係好一般,肉質鞋,跟餐個汁又係敗筆,扒既邊位完全咬唔到,難聽啲講,仲衰過‘殺你亞’60蚊既肉眼扒,最後講埋餐廳服務,侍應基本上係機械人模式上身,笑容欠奉唔緊要,工作時間又喺度圍威喂討論自己既大假,用餐完畢後就直接我地野食黎齊未,一話黎齊就直接自動幫我地埋單,大佬啊,收得加一禮貌上係咪都問一問聲有無其他需要先好幫我埋單啊?假如客人仲想order甜品但你地次次都咁樣自動埋單會唔會覺得做少好多生意?餐廳老闆如果仲有心做既唔該重視下啦,或者真心唔好再sell安格斯牛扒,因為一定唔會有下次!!!
16安士安格斯西冷牛扒
2019-03-24