2017-10-18
朋友話係呢區做左一年都無食過呢間,就約埋黎試下菜 😂第一次黎Asra呢間印度菜食飯, 一入去都幾有印度感覺 , 尤其是啲碗 😂 同朋友叫左好幾款唔同ge野食有辣咖喱雞 (老闆介紹話好食啲), 食落唔太辣, 個汁幾好味, 另外再點麥roti食都唔錯 呢到ge印度烤餅係我鐘意食果款軟乾身ge烤餅, 唔係平時foodcourt果啲好油ge酥餅, 感覺健康啲 仲有叫左一個貴啲ge羊肉飯 (真名唔記得左) , $108 , 食落啲羊又幾好味, 啲炒飯係印度長米, 有風味好多, 加埋啲洋蔥絲, 又幾夾 😂 仲有我叫左個咖喱角, 大大舊, 幾好味 😍 唔係炸到好熱氣果款, 佢係似焗ge多啲, 外面脆脆地, 入面好多有香料ge餡 😍 (我叫梗係覺得好食啲 😂) 唔錯唔錯 $48 total叫左 2個烤餅, 一個咖喱雞+ 飯 , 一個羊肉飯, 一碟(3件) 咖喱角, 一杯檸檬梳打 總數 $405 , 3位 , 每人$135 呢個價錢, 我同另外兩個男仔friend食到勁飽, 我諗女仔ge話, 大概叫每人$100 都差唔多係火炭有間好食ge印度菜都幾特別, 下次再食先 😂 (無相, 懶無影到😂)
同朋友叫左好幾款唔同ge野食
總數 $405 , 3位 , 每人$135
係火炭有間好食ge印度菜都幾特別, 下次再食先 😂
(無相, 懶無影到😂)