今日想食健康啲,見大家都推薦呢間,話份量多味道好,就專門過去買。咁叫左個自選三文魚拼慢煮雞配料加錢($1x)升級左要牛油果、番茄、豆腐沙律菜+珍珠米做底埋單大概$12x(同堂食差唔多一樣價)見到細細個紙盒已經心諗,得咁少?😰好大落差感。咁都唔緊要既,咁多人推應該都ok,返到去開左,確實係滿既,但係啲料係真係得勁少——大概八九舊三文魚、六七舊雞肉,番茄同豆腐就比得好多既真心講,牛油果係超級少,加($1x)得一片橙咁大舊,切開左五六份咁。啲份量比起堂食少左起碼一半🫠味道係ok唔錯既👍🏻,但真心覺得外賣好伏😭。份量好少仲要呢個價,到手係好好好好好失望!雖然都食得飽,但係賣相唔好,同同類型Poke Bowl店外賣對比都真係輸曬,不論盒、份量、賣相,都比唔過……食過其他果啲,大家價錢差唔多,個盒靚靚仔仔,份量又多勁多…外賣就真係唔會再幫襯,都強烈建議大家唔好買外賣,真係會好唔開心好失望。可能堂食有時間會再試掛🥲☹️

自選三文魚拼慢煮雞
配料加錢($1x)升級左要牛油果、番茄、豆腐
沙律菜+珍珠米做底

埋單大概$12x(同堂食差唔多一樣價)

可能堂食有時間會再試掛🥲☹️
外賣自取