早年開店試過一次,覺得品質素同價錢不成正比。今次突然想食鰻魚,又比多次機會佢。今次食係埋單$133的雙層鰻魚丼套餐(波菜、汽水(長話短說:1. 食品款式多左好多,有好多牛肉、串燒同炸雞等較平價的選擇。但今次不是我的目標,不預置評2. 服務。落單位姐姐仔都算正常。有反應,無落錯單。在門口搞鰻魚飯連送上枱果位姐姐,就真係全程木面。觀察到佢永遠係唔會將食物放到客人面前,只放在最近佢的枱邊位置就行左去。我都要自己攞返碗飯埋自己果度。收銀/主管姐姐,同大部份食市一樣,我汽水同飯都黎左,提一提佢前菜未黎。就即刻話係第二邊出,係會咁。雖然佢有即刻跟進,但對於唔係亂咁催單的客人,佢只需答一句幫你跟跟已禮貌十倍3. 食物份量係夠,但質素唔得。鰻魚都係整定再返熱,而返熱又好似唔夠火咁(我其實無睇佢點返熱),總之好似我去超市買去reheat咁。肉偏向淋至爛,皮就太軟,食時好易皮還皮,肉還肉。點都唔似燒鰻魚。4. 結論: 盡量不會再幫襯,價錢其次,服務及招牌菜出品唔得。
長話短說:
2. 服務。
落單位姐姐仔都算正常。有反應,無落錯單。
2024-06-28