$197自選各款的德美壽司, 眼前所見至到放入口中, 無論外觀同味道都真在太美妙了!真心說句也好耐沒有品嚐到這樣美味的高質壽司! 三文魚腩油甘魚鮮味非常, 火灸帆立貝生熟層次到位, 花之戀誠意推介。以這個價錢能夠吃到比日本普通壽司店還高質的壽司難怪長期客滿。雜錦天婦羅 $76喜出望外的一客雜錦天婦羅! 由於兩位選擇困難症坐埋一檯自然叫一個乜都有嗁天婦羅熱氣一下, 如圖所見天蝦到冬菇的SIZE絕對保值, 就連蝦頭都被我這個怪口吃貨咬得脆口非常! 就以天婦羅來講這客已經滿足了放題那種貪婪的選擇。厚燒玉子$35盛讚之中當然要有要求地彈一彈, 整餐唯一美中不足的就只有厚燒玉子未如預期美味, 玉子帶甜還可以, 但冰凍的感覺加上口感較乾身之中扣了不少分數。 牛油果軟殼蟹卷$77到訪這店你一定會想食, 因為呢個算是餐廳的推介卷物, 厚身的卷物包著軟殼蟹再加上牛油果的層次美味非常, 紅黃綠的配色份外吸睛!三文魚茶漬飯$50一睇你一定有種密集式恐懼! 除非你無....🤣這份茶漬飯又係值得推介!(而其實這間店無咩野唔值得推介~) 吃落口唔係誇張, 我真係尋回上次到訪京都吃過的一種地道嘅感覺, 不其然自問點

雜錦天婦羅

雜錦天婦羅 $76

厚燒玉子

厚燒玉子$35

牛油果軟殼蟹卷

牛油果軟殼蟹卷$77

三文魚茶漬飯

三文魚茶漬飯$50
一睇你一定有種密集式恐懼! 除非你無....🤣這份茶漬飯又係值得推介!(而其實這間店無咩野唔值得推介~) 吃落口唔係誇張, 我真係尋回上次到訪京都吃過的一種地道嘅感覺, 不其然自問點解會咁嘅!? 湯同三文魚配飯都做得唔錯, 吃多了壽司吃兩口暖暖的茶漬飯真心不錯!
2019-02-20
15 分鐘 (堂食)
雜錦天婦羅
牛油果軟殼蟹卷