2015-10-08
我今次係第一次來食既,叫左個壽司定食!只可以講有待改善!!最低1-10最高服務-我個人係俾8分,因為店員既禮貌好,態度好,而扣左嗰兩分係扣在叫左走沙律醬而冇走上既&店員掛住set檯而冇留意到我杯茶已經係見底冇哂茶,都冇自動幫客人添茶!!食材-我個人係俾5分,因為我一盤壽司有十二件既,但只有二,三件係比較新鮮,其餘既已經放得冇哂色澤,當中既蟹膏軍艦仲食到蟹殼!!味道-我個人係俾9分,因為壽司冇走沙律醬,所以到最後都有試到呢個叫做黑松露沙律醬既味道,我食入口後開始感覺到我道眉可以夾到野既表情,嗰一刻有種好想吐返出來既感覺,呢一分就係扣係呢到!!口感-我個人係俾6分 ,有一分係扣係舊壽司飯上面既,舊飯咬落感覺到煮得有啲爛,落多左水!而另外三分係扣在軍艦上,作為一舊軍艦最重要既唔係上面既料,而係塊紫菜~一舊軍艦如果塊紫菜唔脆,會影響哂成舊壽司既味道同質感,所以軍艦一定要係做哂其他壽司最後先整既,軍艦仲要係一做起就要刻不容緩送到客人面前先食!!
最低1-10最高