2018-07-26
好耐之前去過觀塘嗰間分店,知道佢喺銅鑼灣開咗,今日行過走嚟試吓先。今日實在熱得緊要,呢度冷氣好勁,一上到嚟舒服晒!安格斯牛肉漢堡 ($118)好肚餓,不過呢個真係好吸引,所以就算佢話要等15分鐘都照等!不過不消一支香嘅時間已經有得食!成個漢堡非常豐富足料,有大菇、生菜、蕃茄、洋蔥及煎到勁香嘅煙肉,旁邊仲有好肥嘅薯條。烘過嘅麵包外脆內軟好鬆化;牛肉味香濃,一切開非常juicy;基本上要切開嚟食都好有難度,因為實在太厚身,一切就會散,不過咁大個漢堡,就咁咬真係好難喎!但食完呢個漢堡真係非常滿足忌廉汁帶子義大利麵 ($118)帶子外層煎得頗脆身,入面軟熟;有好多蘆筍、青瓜及其他雜菜,夠豐富,否則得麵及帶子會好寡及顏色冇咁靚;個汁好杰身,每條麵都沾到忌廉汁,好味好鍾意呢度仲有好多遊戲,同小朋友嚟佢哋都有野玩唔會悶。呢度有好多窗旁座位,有好充沛嘅太陽光,影相都靚啲,感覺比觀塘分店更開揚及舒適!
安格斯牛肉漢堡 ($118)
忌廉汁帶子義大利麵 ($118)