2016-12-05 707 瀏覽
今日終於有機會同同事去食呢個龍蝦包!可能因為係lunch time既關係,無我想像中多人!我地2個人叫左個lunch set, Truffles Fries同Soup&half roll lobsterLunch set係有龍蝦、蟹、蝦既!個人黎講覺得個蟹同龍蝦都好食!食落啖啖龍蝦肉同蟹肉,都幾正!仲有d沙律醬係入面,d味更加出到黎!反而個蝦就有d失色!唔係太爽口,相比起其他2款比較淡!整體對個包都幾滿意,因為有用牛油焗過,所以會更加香!至於個soup原來就係龍蝦湯!佢隻色一睇已經覺得好吸引!係好正宗既龍蝦湯顏色黎!飲落都幾香口,而且幾濃郁,唔會係好稀既湯!仲有個黑松露薯條,雖然放上枱個下見到係幼薯條有d唔開心,但點知食落又香又脆咼!最好係佢就算凍左都唔會"淋"左!岩哂一路傾計一路食!

反而個蝦就有d失色!唔係太爽口,相比起其他2款比較淡!
整體對個包都幾滿意,因為有用牛油焗過,所以會更加香!
最好係佢就算凍左都唔會"淋"左!岩哂一路傾計一路食!