2008-03-17
友人見廣告此一家為新店, 賣相也不差, 又可以訂座, 便試試, 點知. . . 中計!!先入店, 有黑臉的侍應先招呼你入座, 當時晚上七時都未到, 未客滿, 我們一行三人, 竟然要我地坐bar位. . . . !!! 算了!! order 一些簡單壽司食, 見狀. . . 包住飯d紫菜, 件件都飛開, 完全包唔到d飯, 一夾. . . d 飯散開, 食落口更加啦, 魚生係暖, 冇鮮味, 連三文魚都係冇魚味, 又何況係其他材料呢!! 超唔得, d 飯仲衰過係鄉下地方食, 唔係日本米不但只, 都係冇飯味, 超難食!! 所有包壽司d紫菜都係彈開架, 比P 牌超市賣個d更差!!d 炸物, 油味超重, 炸雞軟骨超油, 好似食緊"炸雞脂肪" 咁. . . 食左其他幾個"燒物" 及"炸物" 都係咁, 生同熟的食物都唔好!!最後. . . 仲要消費500以上先可以用credit card, 門口/ menu 及店內完全冇提及, 如果真係冇cash係身點算!! 食物又唔好, 侍應又黑口黑臉, 又冇笑容, 都唔知點解個侍應要係食店做, 唔想做咪唔好做囉, 我地仲要用成3百幾蚊黎食野,仲要睇佢臉
食物又唔好, 侍應又黑口黑臉, 又冇笑容, 都唔知點解個侍應要係食店做, 唔想做咪唔好做囉, 我地仲要用成3百幾蚊黎食野,仲要睇佢臉色, 好激氣!!
下次見到d食店門口冇咩人排隊, 一定唔會入去試, 唔好食之餘仲要受氣!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!! 好差哎!!