2023-06-27 86 瀏覽
今日我兩個人去左李家既大角咀店食晚飯Openrice訂座有9折我地就訂左7點鐘先講下個環境,我覺得唔錯,d位都闊最重要佢地係有提供紙巾同水係你個位度呢個值得加好高分數依家好多餐廳都收起曬d紙巾食炸雞會好易口渴,成支水擺係度比你自己加都係好貼心既服務,唔洗成日搵人加水,都好值得讚揚 佢地一開始仲會比份沙律菜同酸蘿蔔比你到野食方面,呢間鋪既炸雞好出名,所以我地都有叫炸雞 我地叫左半份蜂蜜蒜蓉炸雞+半份原味,佢地既炸雞係可以揀有骨同冇骨,但係就唔可以一半有骨一半冇骨,最後我地揀左冇骨既 味道就覺得個原味炸雞好味d,蜂蜜蒜蓉果個就比解多蜂蜜味,唔係好覺蒜蓉味另外我地仲叫左個海鮮蔥餅 呢個我就覺得都好食,d料好足,唔好既地方就係個餅底我覺得唔夠實,好易散開最後一樣我地叫左燒五花腩肉 呢樣係可以+$25要生菜成為一個生菜包,不過我地冇叫到,因為我今日小小唔舒服食唔到未煮既菜個菜我覺得值得加埋既,我冇加都覺得佢個肉連埋泡菜,辣配菜食好好味,有埋生菜包住一定更加好食總結,呢間餐廳既食物質素係唔錯份量亦都好夠,但亦都係唔好處,因為兩個人其實食唔到好多種類,我地叫3樣,最後都有食淨攞走,如果可以有半份去叫
今日我兩個人去左李家既大角咀店食晚飯
Openrice訂座有9折
我地就訂左7點鐘

先講下個環境,我覺得唔錯,d位都闊
最重要佢地係有提供紙巾同水係你個位度
呢個值得加好高分數
依家好多餐廳都收起曬d紙巾
佢地一開始仲會比份沙律菜同酸蘿蔔比你

前菜

到野食方面,呢間鋪既炸雞好出名,所以我地都有叫炸雞
原味炸雞
蜂蜜蒜蓉炸雞

另外我地仲叫左個海鮮蔥餅

最後一樣我地叫左燒五花腩肉

燒五花腩肉

總結,呢間餐廳既食物質素係唔錯

份量亦都好夠,但亦都係唔好處,因為兩個人其實食唔到好多種類,我地叫3樣,最後都有食淨攞走,如果可以有半份去叫就真係完美,特別係炸雞佢可以半份唔同味但唔可以淨係叫半份比較失望
,我建議最少4個人去先值得一試,唔係食唔到多幾樣食物會好悶

我地埋單3樣食物折後共$596
呢個份量同質素算抵食,下次再食既話,一定叫多幾個朋友一齊先去
咁就可以食多幾款
2023-06-27