2022-01-08 474 瀏覽
比錢買難受,個樓面丫姐又冇禮貌,叫都吾應,又吾理啲客,請都吾會再黎食啲客好聲好氣叫佢落單,佢就喝人「講啦」,轉頭問佢拎杯熱水洗餐具又吾應人黑口黑面,等左我十分鐘先走黎同我講「冇熱水」嘩我真係眼都凸咗出嚟,咁大間鋪頭會冇熱水?吾好玩啦,冇心比咪算啦,我自己抹下囉,叫佢果陣又吾一早同人講,都吾係啱啱開門呀,又點會吾知自己有冇熱水呀🙄🙄🙄好啦上碟嘢黎,又大大力放落枱,明明得3枱客,你家下好忙咩做到發脾氣係啲客度唉諗住都係是但食下嘢姐,快啲食完咪算囉,點知有冇甘過分呀,啲腸粉都吾熱既,啲叉燒真心夠灑差,冇味又鞋口到埋單啦,個呀姐又吾知去左邊,要大叫埋單呀姐先到慢慢施施然行岀黎,再用死老豆老母甘既西樣望住我講「埋單呀」🤬🤬我果下真係好想鬧佢,但係我冇,因為我知道鬧佢都吾會有用,所以決定係度公開比大家知,咩叫比錢買難受😤
A餐叉燒腸跟飲品
2022-01-08