2017-03-08 496 瀏覽
今日我同朋友去沙田食個午飯,我唔想成日譚仔就決定試下尼間奇興,初初入到去環境需然是細左些少,不過枱凳餐具都幾好冇咩油漬,服務員態度唔錯,差就差在我接下來叫嘅夏威夷雞球飯,汁同白飯分開上睇落唔錯,不過食落就令外一會事碗汁淡而冇味,白飯就太乾同硬,撈汁食d白飯都唔係好索水變軟一樣都乾同硬,我只好用凍檸茶送飯,越食越好似頂住頂住個個胃咁,碗汁我覺得好淡唔知仲撈唔撈落飯好所以我係冇理到碗汁,不過我都撈左一半,食到最後終於都太乾硬出事我哽住喉嚨,我同朋友講我去洗手間就跑左去希爾頓洗手間到嘔晒剛剛食完嘅食物出來,我嘔完番去我朋友都幫我埋左單走左出去搵我,最後講番我個餐47蚊凍飲加3蚊合共50蚊,咁今日真係比錢買難受
2017-03-08
1 分鐘 (堂食)