2024-07-07
(個人經歷)3個大人,3個小朋友,1個bb去到安排個位置都好細心,坐埋一邊房仔(可以讚既,因為我好怕bb嘈到人)首先,一入到去吾知係唔係多小朋友比較麻煩,有位女侍應接待既時候好吾耐煩帶位。可能當日比較忙,幾次要求先乞求到一本menu..叫左4個set lunch +1份小食拼盆1)波羅炒飯串燒+拼盆—》好食2)雜菇意粉(先不評論味道)小朋友食食下有條黑色既蟲(大概一寸長,應該係菜蟲,係生勾勾爬出黎,我估計係意粉旁邊的沙律菜走出黎)我就叫返佢哋嘅職員過嚟,想話比佢地聽,咁又係個位短頭髮黑面女侍應,又重覆好不耐煩既態度問我乜事,我話比佢聽佢碟意粉有蟲,佢望到收走,換過碟。(我冇影過相,因為我當時冇手玩電話bb扭緊計,老人家見到有蟲,小朋友好驚,就用紙巾包起一邊)3)2份burger(全部野食到晒食埋,都未到)追左好幾次,黎到薯角淋既,包暖(個人覺得難食,吾值咁既價錢)個蘋果紅菜頭沙律幾特別。4)drinks-->普通正常飲品總括:::吾值此價錢,不論食物,環境,態度。貼錢買難受。食物有蟲,有問題,出街食得成日會遇到,但係店方態度,有待改善。仲有,如不接受小朋友光顧,可以預約個時表達
可能當日比較忙,幾次要求先乞求到一本menu..
叫左4個set lunch +1份小食拼盆
1)波羅炒飯串燒+拼盆—》好食
4)drinks-->普通正常飲品
總括:::吾值此價錢,不論食物,環境,態度。貼錢買難受。
仲有,如不接受小朋友光顧,可以預約個時表達。
ps::::3個小朋友絕冇騷擾到其他客人或店方運作。全程安靜留在坐位上。