2019-11-26
餐廳裝修唔錯,環境比較乾淨。泰式小食拼盤: 拼盤用層架擺得好靚,蝦餅外層酥脆,蝦膠彈牙,點些泰式酸甜醬好好味!香茅青檸葉雞翼: 外層炸到脆卜卜,裡面D肉仲係好嫩滑,帶些微辣,很香口。冬蔭功湯:大大隻蝦,菇菌都好爽口,湯濃郁,味酸中帶辣,有香味之餘酸辣又恰到好處,令人開胃。主食叫左菠蘿海鮮炒飯,材料很豐富,整齊美觀,除了慣常有既菠蘿、海鮮之外,還有臘腸,味道不錯。蒜蓉炒椰菜苗。椰菜苗炒得有鑊氣,而且翠綠,食落清甜爽脆,而且充滿蒜香味。唯一唔好食就是肉碎生菜包, 肉碎炒到好硬, 生菜只有4片, 唔建議大家叫來食。食物的價錢海洋公園來計唔算貴,係正常遊客價,難怪可以吸引咁多人去光顧,下午1點半都要排左一陣隊先有位。整體食物有水準,都算係冇令我失望!
整體食物有水準,都算係冇令我失望!