2021-05-27 1563 瀏覽
喜歡食Bagel的人一定要去下😍🥯Lunch time由E-max行過去, 7分鐘左右, 好彩去到有位, 因為佢座位很少, 室內只有兩張2人枱仔, 兩個人坐剛好 環境好舒服, 細細間, 係簡約風好有Feel✨店員都很有禮貌, 所以一定會再幫襯啊!!🙆🏻‍♀️配合簡約的Menu, Drinks & Bagel Bagel有好多款式, 唔同口味, 原本想試下Cream cheese的Bagel, 可惜今日佢無哂, 唯有下次試啦!! 所以就試左個 Avocado & Guacamole Bagel Sandwich + Ice Black,( Set menu包一杯$35咖啡 試左SOE同Black, 覺得SOE較fruity, 個人喜歡SOE多過house blend☕️💕My fav.牛油果🤤🥑佢放得好平均, 每啖我都食到!好滿足 連埋啲菜(好新鮮仲爽口的!), 好豐富的口感!! Bagel包好好咬, 唔會太過un, 上面啲Seed都好有咬口; 入面Bagel佢都有cream cheese搽左係入面, like it!! 份量好足夠一個人食, 佢會切開一半一半, 所以同朋友Share很好!
喜歡食Bagel的人一定要去下😍🥯
環境好舒服, 細細間, 係簡約風好有Feel✨
店員都很有禮貌, 所以一定會再幫襯啊!!🙆🏻‍♀️

配合簡約的Menu, Drinks & Bagel

午餐