2017-07-24 990 瀏覽
九龍灣這間Mos Burger應該只有住在附近的街坊先知道佢存在, 這間Mos Burger是在百貨公司超級市場內的角落位置,位置比較不顯眼,這晚漢堡包癮起, 唔想食M記咁HEA, 就走上來獨食.叫了魚柳包, 配粗薯條及加3蚊轉了士多啤梨梳打紅茶, 每次點叫都是即叫即製, 這是我十分欣賞的一點, 多年來已經幫襯左無數次,唔同分店的食物質素實在是有參次的, 但這間食左多年都依然保持水準, 魚柳包也不是M記HEA的, 芝士有一整片, 配上特製沙律汁, 熱騰騰的餡料很飽肚.不過今次的薯條略為淋了一點, 而這杯士多啤梨梳打紅茶也不錯, 甜度適中. 中間有士多啤梨粒粒籽, 有少少口感, 好過成日飲汽水~
2017-07-23