2010-01-22
今晚被人帶到去食呢間泰國菜...原本抱的期望唔高..但食完後覺得都有水準5個人, 有2個唔食辣的..叫左椰汁咖哩羊($58): 半好淋, 一D都唔騷!! 好食~NAAN BREAD($22): 正, 一客6大件GARLIC NAAN BREAD: 唔錯, 不過冇咩GARLIC味泰式炸蝦餅-正! 點埋個少少辣的汁..海南雞(半隻)- 雞好滑, 墊底的青瓜都好好食~ 個汁好野味越式地道豬手煲- 豬手炆得好入味和好淋馬拉盞炒雜菜: $13/100G, 揀左D皇帝菜, 幾種菇, 同泰國茄子, 泰國茄子好爽甜, 好好食~凍椰青: OK柚子薑蜜: OK梛汁西米糕($10): WA, 好大件,係平時的2個, 好香椰子味, 西米仲有D芋頭粒, 好好食~ 呢個真係好好食~ 仲外賣半打返屋企椰汁千層糕同芋頭糕: OK啦, 不過熱的~椰汁芒果西米露: !! 好香椰奶味, 好足料, 應該係加左原汁椰落去.. GOOD呢道的氣氛好好~ 我地坐戶外的~都好舒服~ 環境都唔錯唯一唔LIKE的就係其中一個WAITRESS..三催4請甘, 好像我地冇錢俾甘..
原本抱的期望唔高..
但食完後覺得都有水準
5個人, 有2個唔食辣的..
叫左
椰汁咖哩羊($58): 半好淋, 一D都唔騷!! 好食~
NAAN BREAD($22): 正, 一客6大件
泰式炸蝦餅-正! 點埋個少少辣的汁..
越式地道豬手煲- 豬手炆得好入味和好淋
凍椰青: OK
柚子薑蜜: OK
椰汁千層糕同芋頭糕: OK啦, 不過熱的~
呢道的氣氛好好~ 我地坐戶外的~都好舒服~ 環境都唔錯