2018-08-19
八點左右黎到已經坐無虛席!所以如果想黎既朋友最好訂定位!現場應該有唔少係熟客,幾熟架步,同職員都有講有笑。到九點鐘到,live band(外國人)就開始唱歌,好好聽,唱得好有感情,有feel!佢地仲會唱國語歌,發音都唔錯,真係估佢地唔到!band好能帶動到現場氣氛,感覺好正!講返食物先佢地既飲品係調酒師調校設計,味道獨特!呢杯pop punch,係由奇異果、青瓜、青檸加梳打水組成,個味好fresh!淡淡既奇異果同青瓜味。music tower面頭係一條條既菠蘿堆砌而成,內裡係菠蘿、芒果汁、檸檬汁等,味道一樣好清新,甜甜地既水果味,好好飲!黑松露菌醬蘑菇pizzapizza底好薄,焗到好脆口,唔會食皮食到濟!材料豐富,好多芝士。有一陣陣黑松露同蘑菇既香味,兩者香味平衡,唔會太重蓋過另一種味!黑松露炒蛋黑毛豬柳漢堡配薯條薯條粗薯,又大條又脆口!漢堡層次豐富炒蛋炒得滑,有一陣陣既黑松露味,兩者超夾,超好食!吉烈黑毛豬好大塊,做到外脆內軟,黑手豬好林,好juicy!黑毛豬扒一睇就知我地中意食黑毛豬既人啦呢個黑毛豬可能係我食過最好食既!佢用少少鹽煎到個邊脆脆地、咸咸地,好香!塊扒厚身,一切開啲熱
講返食物先
佢地既飲品係調酒師調校設計,味道獨特!
music tower
黑松露菌醬蘑菇pizza
黑松露炒蛋黑毛豬柳漢堡配薯條
薯條粗薯,又大條又脆口!
漢堡層次豐富
炒蛋炒得滑,有一陣陣既黑松露味,兩者超夾,超好食!
吉烈黑毛豬好大塊,做到外脆內軟,黑手豬好林,好juicy!
黑毛豬扒
一睇就知我地中意食黑毛豬既人啦
塊扒厚身,一切開啲熱氣飛晒出黎!肉質好稔,仲有少少肉汁,咬落去個面咸咸地,焦脆,內裡嫩稔,正!好食!
配菜
呢度既食物價格唔太貴,質素好,仲有好聽既live band,值得再黎!