2022-05-16
最鍾意去旺角中心行街啲嘢又平又靚,買咗一袋衫又係時候搵個地方坐低Hea下,😁行完街攰攰地又好想搵啲嘢食下😁最重要係坐得舒服😆環境清靜💯又可以同朋友仔傾吓計,諗住行去朗豪坊嗰邊飲杯嘢😆點知喺文華商場下面見到有間新開嘅酒吧又有串燒食,所以就上去試吓🤤呢類型嘅酒吧唔單只係有得飲酒精飲品仲有嘢玩有枱波同飛鏢真係啱晒啲又鍾意玩又鍾意飲嘢又鍾意食嘢嘅人一口芝士 38 元 有六粒 芝士外面炸到脆卜卜,而且仲要係金黃色,好香好吸引, 入口香濃嘅芝士味慢慢流出嚟,配上旁邊嘅沙律醬一齊食,真係非常惹味, 好味。芝麻雞翼 28 元 2隻 雞翼燒到啱啱好,上枱嘅時候仲熱辣辣,入口雞肉非常嫩滑,多汁 , 燒春咗嘅雞皮加上芝麻,令到香味更加突出。煙肉腸仔卷 16 元 有三件 ,煙肉包住腸仔燒,呢個我選擇咗食麻辣,煙肉燒香,加上少少麻辣香味,味道都唔錯,最適合叫杯碑酒配埋一齊食,非常惹味 。魷魚鬚 18 元一串 ,性價比好高,魷魚鬚燒到啱啱好,入口爽口彈牙,有少少辣味加上少少焦香,正燒牛舌 16 元 牛舌都好低食,而且仲好厚,入口味道香濃,而且好爽口,一食落口就知道好新鮮,太好味,一下就食曬。羊肉串18 元 羊
羊肉串18 元 羊肉燒到啱啱好,仲保留到肉汁,羊肉串一啲都唔騷,呢個選擇咗香辣,味道都係好好。
牛肉串 18元 牛肉味道香濃,肉質嫩滑。
呢度真係好啱幾個朋友出嚟傾下偈飲下嘢,好值得推介。