坐月之後老公話好耐冇食西餐,於是乎一家大小帶埋蕃薯一齊去食AIRSIDE,貪佢平日消費有得免費泊車4小時,啱曬帶bb去街。原本訂左檯坐indoor,入面比較逼夾,加上好重油煙味,於是乎都係轉左坐outside。天氣清涼坐Outside 比較舒爽,可以望到啟德環境,加上有BB車環境比較闊落,冬天都會有暖爐喺旁邊唔會怕太凍。🍠紐西蘭青口&貝殼桶 $175平日唔好青口既我都幾欣賞依道菜,啲青口唔重腥味好soft,啲香蜆冇沙好嫩,個white wine sauce都好好味😋🍠卡邦尼意粉 $145醬汁算濃厚,意粉掛汁,但略嫌portion太少同比較偏鹹。🍠松露意大利餃 $155個ravioli都算出色,一碟有5隻,松露味好出唔會太膩,忌廉醬好濃郁,算唔錯👍🏻🍠意大利辣香腸pizza $165整個批有8塊薄批,唔喜愛麵包的家人都覺得幾好食,即使凍左都仲脆皮,味道啱啱好。🍠紐西蘭谷飼肋眼牛扒 $288配菜有大啡菇,火箭菜,蕃茄及炸蒜。叫左medium,但肉質都比較靭,食落亦冇乜牛味,真係麻麻地。🍠朱古力布朗尼 $68🍠紅絲絨蛋糕 $68比較差係兩個甜品,天氣唔熱但上菜時啲雪糕已經溶晒,似係食緊忌廉多
🍠紐西蘭青口&貝殼桶 $175

🍠卡邦尼意粉 $145
醬汁算濃厚,意粉掛汁,但略嫌portion太少同比較偏鹹。

🍠松露意大利餃 $155

🍠意大利辣香腸pizza $165

🍠紐西蘭谷飼肋眼牛扒 $288

🍠朱古力布朗尼 $68

🍠紅絲絨蛋糕 $68

比較差係兩個甜品,天氣唔熱但上菜時啲雪糕已經溶晒,似係食緊忌廉多過食緊雪糕。。。
餐廳冇限時,但因為越來越多人排隊,侍應會係咁吹埋單,個人感覺唔太良好。