2022-07-22 66 瀏覽
位於旺角餐廳裝修行美式復古風,燈光昏暗營造出一個浪漫嘅環境,當日我哋去嗰陣時都有人即場演唱,真係特別好聽,好有氣氛另外餐廳嘅空間感都好大,座位寬闊,都食得好舒適!🍽Daily fresh oyster 💰78/2pcs色澤同賣相都好新鮮,都幾大隻,味道鮮甜另外有配上新鮮檸檬同兩個sauce ( wine / cocktail sauce)🍽燒西班牙脆皮乳豬💰188好精緻一件件咁,上面有無花果下面又有粟米脆片,中間夾住一個脆皮乳豬,脆得黎又有油香,香得來又夾雜着無花果沁人清新既味道,仲有少少芥末醬,一啖一件咁真係唔錯🍽慢煮36日法國春雞伴鵝肝香煎左既鵝肝外皮微焦少少脆,入口即溶味道香濃,細緻嫩滑豐盈豐富既口感,加上入口都同樣嫩滑口感既慢煮春雞,真係互相加分,雞肉真係連雞胸位都好嫩🥰🥰🥰🍽傳統意式蒜香辣椒意大利麵想食d比較特別既口感就揀咗依個意大利面,面既口感上係比較硬,但我反而覺得同個蒜新味比較配合,食落好香又帶蒜香辣味,本來想食比衰佬食,驚佢無食澱粉質唔夠飽,最後我都食左唔少🤣💰人均 350左右晚餐

另外餐廳嘅空間感都好大,座位寬闊,都食得好舒適!

🍽Daily fresh oyster 💰78/2pcs

🍽燒西班牙脆皮乳豬💰188