2023-07-20
好開心呀🤭最近發現到一間好正嘅西餐廳好啱拍拖去😆因為都幾有情調幾有feel!!枱嘅距離啱啱好, 好適合傾偈談心🥰🥰餐廳播啲英文歌好有feel!!!老闆勁nice~Menu又乾淨又靚~❤️呢間一定有下次呀🥳🥳❤️ 輕煎北海道帶子鹹蛋黃意大利飯 $208帶子好肥美, 煎得剛剛好, 唔會太腍又唔會太硬, 完全保留住海鮮本身嘅鮮甜😋 鹹蛋黃好濃郁好好食🤤 鹹蛋黃嘅鹹香味同帶子嘅鮮味好夾,飯入面仲有啲魷魚,好有層次感。而且完全真材實料,冇味精,食得好舒服。❤️ 烤西班牙黑毛豬鞍$298焦糖蘋果. 輕蔬. 日本甜薯黑毛豬肉質好靚,七成熟,烤得外皮微酥,內裡肉汁豐富🤤有3種醬汁可以自選,分別係紅酒燒汁、黑胡椒燒汁同阿根廷青醬。 我揀咗阿根廷青醬,好好食😋 特別一提啲甜薯勁好食🤤!!!呢個價位可以食到咁高質素嘅黑毛豬,實在係物有所值🤤🤤呢間餐廳嘅性價比都幾高👍🏽🤩❤️ 梅申 梅酒梳打 $80梅酒梳打酸酸甜甜,好啱我口味,我本身都好鍾意飲梅酒,梅酒梳打更加正🤤❤️ MOJITO 莫希托$88莫希托就係好受歡迎嘅雞尾酒之一,味道清新,好易入口,加埋啲新鮮嘅薄荷好正😆
好開心呀🤭最近發現到一間好正嘅西餐廳
好啱拍拖去😆因為都幾有情調幾有feel!!
枱嘅距離啱啱好, 好適合傾偈談心🥰🥰
餐廳播啲英文歌好有feel!!!老闆勁nice~
Menu又乾淨又靚~❤️
呢間一定有下次呀🥳🥳