2023-02-07 36 瀏覽
對食材甚有探究既友人,邀請我黎試下尖沙咀呢間西餐,標榜使用全天然無激素肉,而且大部分都係有機蔬菜同自家種植香草🌿優質食材令人安心又放心,估唔到環境都唔錯!戶內同一般西餐廳無異,但戶外景色超靚,可以見到尖沙咀同港島夜景😍氣氛都好浪漫,因為好大所以同隔離台離好遠,可以靜靜地傾下計。如果情人節黎女朋友應該都會好滿意😂🌟白酒串茄煮大大粒蜆$288以番茄、香草及白酒煮成,冇添加太多調味反而可以食到蜆肉既鮮味。蜆肉粒粒飽滿,有d咬落仲會爆汁,非常鮮甜😃蒜蓉包好香口,無論就咁食定係點汁食都好Ok🌟燒全天然肉眼扒配有機多色扒菜 $468肉眼扒內裏燒到最perfect既粉紅色,外皮有少許焦香,同牛扒本身既少許油脂一齊食,特別香口🌟海鮮意大利扁面 $298好欣賞呢度既食材,就算係呢個意大利麵既海鮮都好新鮮好大粒!有蝦、蜆、魷魚、帶子,非常鮮甜,份量多到幾乎佔左半碟😂 意大利扁面吸收曬海鮮既鮮味,無得頂🌟Classic Tiramisu $168意大利經典甜品,淡淡咖啡味,質感creamy🌟Scottish Moor $98老細得知友人喜愛酒,就比本身再加多左些whisky調成,酒味濃郁帶有少許果味,推薦

🌟白酒串茄煮大大粒蜆$288

🌟燒全天然肉眼扒配有機多色扒菜 $468

🌟海鮮意大利扁面 $298

🌟Classic Tiramisu $168
意大利經典甜品,淡淡咖啡味,質感creamy

🌟Scottish Moor $98