成日經過花園街都會見到呢間餐廳嘅紅色招牌🤣充滿年代感同懷舊feel🫢一直想試好耐,呢晚行過又未諗到食咩,就決定入嚟試吓🤫上到去先知原來餐廳好大🤤仲有live band舞台!超有feel😍😍🌟帕爾馬火腿配蜜瓜🍈 $128蜜瓜有三大舊🤤而且每舊都好鮮甜😍熟度啱啱好!配上我最愛嘅Parma Ham係世一組合🤩Parma Ham食落油脂感唔重,都唔會好鹹,我覺得好食💜🌟5小時慢煮美國優質威靈頓牛柳 (2件) $428兩件都好厚好大舊!😳外層嘅酥皮好酥脆🥰而且好有牛油香!牛柳用咗5小時慢煮,所以望落去顏色好粉嫩,食落去肉質唔會好韌,而且肉味濃郁~每人一件都已經好飽肚🤤Overall嚟講覺得呢間西餐廳好適合慶祝嚟🥰唔單止食物高質,而且環境氣氛一流❤️食食下仲有live band表演😍chill到傻!加一服務費:✅回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)📍地址:Amplifier Restaurant (花園街) (旺角)旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖

🌟帕爾馬火腿配蜜瓜🍈 $128

🌟5小時慢煮美國優質威靈頓牛柳 (2件) $428

加一服務費:✅

回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)

旺角花園街3-5號鴻威大廈1樓B號舖