2019-06-09 1943 瀏覽
是日朋友生日去左溜冰,玩完就係圓方食個dinner🥂🍺飲下酒輕鬆下🍴順道慶祝生日🎂一早book左呢間出名氣氛好既餐廳😋長假期開始左,餐廳原來都幾多人,餐廳分左兩層有波睇有酒飲都幾多外國人呢!我們二人order左兩柸mocktails坐下傾下偈再點選了二款main course 及甜品!🍸cuddles on the beach 充滿果味既飲品,甜甜地易入口有小小芒果及檸檬味道唔會太甜,不錯👍🏻🍸MC Sorley Fruit Fizz味道有點像Shirley temple,士多啤梨味重!😋不太甜幾好飲,賣相又靚👍🏻⭐️香燒美國蘆筍食得出好新鮮既蘆筍,幾清加埋檸檬汁吊味,點左小小鹽帶出個鮮甜味,好食😋⭐️德州BBQ漢堡漢堡份量都幾大配料都好多有新鮮番茄,洋蔥同熱騰騰薯條🍟!😋burger 材料豐富,有勁多車打芝士、野味既煙肉,炸左好脆既洋蔥圈同埋牛肉!牛肉整得幾juicy都夠味配埋佢地個燒烤醬好好食😋唔錯👍🏻⭐️美國重量級厚切炭烤戰斧豚肉扒一上到抬巳經好香了,豚肉烤得剛剛好,d肉好嫩因為岩岩熟所以肉質好腍身,仲幾多肉汁,點埋佢秘製醬,好食!推介呢👍🏻 好奇睇番個menu 原來佢胡桃木黎烤既所以

🍸cuddles on the beach

🍸MC Sorley Fruit Fizz

⭐️香燒美國蘆筍

⭐️德州BBQ漢堡

⭐️美國重量級厚切炭烤戰斧豚肉扒
一上到抬巳經好香了,豚肉烤得剛剛好,d肉好嫩因為岩岩熟所以肉質好腍身,仲幾多肉汁,點埋佢秘製醬,好食!推介呢👍🏻 好奇睇番個menu 原來佢胡桃木黎烤既所以特別香而個醬係波本威士忌燒烤醬黎!難怪咁好食呢😋😋

餐廳做緊promotion ! order 豚肉扒加多30蚊有柸guinness當然不要錯過啦😋

食飽飽,order左個甜品!朋友生日所以係book位時,巳預先講左加 happy birthday在碟上,呢度service很好,比左個驚喜比朋友👍🏻又幫我地影左勁多合照!!!

🎂招牌香濃朱古力蛋糕加雪糕
高級餐廳甜品質素果然係高d,佢既朱古力蛋糕就好似心太軟咁,入面好多朱古力漿,朱古力唔會太甜岩灑我們女生!贊😋

2019-06-08
生日