餐廳: 金牌冰室
資訊:

2022-08-05 1429 瀏覽
講真食茶記都係諗住快靚正,都無乜要求,但真係令到我lunch好嬲。去叫外賣,12.35分叫完,諗住等陣都好快有,十後鐘後去到,見前面幾個比完錢人仲係到。叫到683, 之後再叫下個冧巴已經係8分鐘左右,人哋食常餐,都可以咁耐。(仲有見到啲餐嘅油多腸仔盒好哂,應該差咗麵,但見到出哂水氣個包都一定好難食🫤)去到1點先叫到我餐,25分鐘。得返半個鐘食,都算希望下咗啖火。哇一打開,有菜,好似幾好,但佢加咗麻醬!同麵放一齊,但我係叫葱油撈面,最後啲麻醬又流哂去麵到,哇搞到陣味撈埋哂,勁難食。仲未講,啲面淋、霉,葱油:少、鹽未溶,入口成口油,仲要淋咗上塊扒到,撈到落面嘅得勁少。🫠然後扒餐比筷子⋯⋯塊扒用手拿?無諗過一個葱油撈面可以咁。煮得難食係一件事,佢係勁求其,塞個餸比你就算。完全無考慮過食客用餐體驗。$55蚊加涼茶味檸茶$5,真係食唔落👎🏻返工已經好辛苦一個鐘食嘢,搞到我成個下晝好bad feeling.

仲未講,
然後扒餐比筷子⋯⋯塊扒用手拿?

$55蚊加涼茶味檸茶$5,真係食唔落👎🏻