2019-07-19 776 瀏覽
話明叫得做燒鵝大皇 當然係食港式燒味嘅地方而且主打應該係燒鵝 大家慕名而來都係為左燒鵝飯店內環境真係好一般 夏天但係冷氣唔凍 又迫地下仲有水 但鬼叫佢出名咩 就係黎度既特色 (建議接受唔到既朋友仔唔好黎)燒鵝飯(碟) $61 (好味指數: 😋😋😋)其實賣相真係唔錯 但水準真係差左好多 肉質太'鞋' 調味太咸明火例湯 $9 (好味指數: 😋😋😋😋)今日應該係赤小豆雞腳湯 真材實料 值得一試叉燒瀨粉 $51 (好味指數: 😋)真心好想俾嬲嬲 但係佢個粉配個湯同芹蔥粒都唔錯 要嬲既係叉燒 乾到一個點 硬到一個點 連叉燒味都無 超級失望其實我都唔係第一次黎食 以燒味飯既價錢黎講係深水埗都算少貴 不過佢份量次次都好足 不過今次水準大跌 真係好失望 所以應該都唔會再食(👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻為最高)整體食物質素: 👍🏻👍🏻性價比: 👍🏻👍🏻推薦指數: 👍🏻

燒鵝飯(碟) $61 (好味指數: 😋😋😋)

明火例湯 $9 (好味指數: 😋😋😋😋)
今日應該係赤小豆雞腳湯 真材實料 值得一試

叉燒瀨粉 $51 (好味指數: 😋)
真心好想俾嬲嬲

(👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻為最高)
整體食物質素: 👍🏻👍🏻
性價比: 👍🏻👍🏻