2020-08-16 246 瀏覽
#pb食在銅鑼灣 #pb支持黃店💛 水泥牆coffee shop☕呢間咖啡店最近紅遍成個ig 間唔中都見到人介紹😝 佢環境裝修以水泥風為主 簡簡單單🥰 當日去仲擺左成疊蘋果日報係門口任人拎👍🏻🍎.店主感覺好好人☺️ 而且我好欣賞佢有得簡咖啡豆 - fruity or nutty 可以簡岩自己口味😍🔹Earl Grey Cheesecake🍰 #pb伯爵茶🍵呢件cheesecake 外形同平時個d唔同 一片片咁😚 食落口感好滑 有淡淡嘅伯爵茶味💕 Cheesecake邊我估佢想做少少burnt cheesecake嘅效果 不過食落就唔多覺🤔🔹Dirty簡左nutty豆嘅dirty😍 飲落都幾重咖啡味 反而鮮奶味就冇咩🙈🔹Iced Matcha Latte 🍵為左打卡而叫呢杯🤭 綠白漸層好吸引💚 綠茶味好重 亦唔會好甜 好岩我飲🥰 如果綠茶再滑少少就仲好啦😋.如果去開銅鑼灣 想搵地方坐下傾下計 呢間都幾適合❤️ 不過佢唔多位 可能要等下🤪The Coffeeology銅鑼灣耀華街12號地舖(銅鑼灣站 exit A)
#pb食在銅鑼灣 #pb支持黃店💛
水泥牆coffee shop☕

🔹Dirty
🔹Iced Matcha Latte 🍵

The Coffeeology
銅鑼灣耀華街12號地舖
(銅鑼灣站 exit A)
2020-08-11
20 分鐘 (堂食)
  • Matcha  Latte