2020-01-28 78 瀏覽
見到假日都有set lunch 於是決定試下。我自己叫咗個雞肉芝士漢堡,個漢堡包嚟到嘅時候覺得佢有啲細,但係識落係好食嘅,包皮外表好脆,咬落去好柔軟,雞又唔會話好乾,入面都juicy嘅,再加埋啲用咗嘅芝士醬番茄同埋生菜一齊食,非常好食,值得推薦,薯條都揸得好香脆,每一條都好粗好大,質素唔錯👍🏻男朋友就叫咗個砵酒豚肉粒燴意大利飯,呢個飯嘅味道就認真麻麻,佢感覺唔太似燴飯,個醬汁唔係好夠,唔係每一粒飯都沾試嗰隻汁嘅顏色,食落去感覺似比較濕嘅炒飯多啲,同埋個醬汁唔係好好食,豬肉咬落都好硬好乾,最後個飯都冇食晒🤦🏻‍♀️其實仲可以加$12就有出面嘅沙律吧,但係今次我哋就冇試到。總體來講某啲嘢食係好食嘅,但係個意大利飯就真係麻麻,大家可以唔使試
見到假日都有set lunch 於是決定試下。