Coffee Mill下午茶自助餐~ 大大話話都試過三四次, 水準有如近排既股市般下跌 今次以花做主題的自助餐就更加差了, 記得上次食是以士多啤梨做主題, 相比之下, 今次完全係平民版自助餐, 話晒係尖沙咀區酒店水準都無理由平民到咁架?不過, 最意外的還是下午茶自助餐竟然有生蠔食 說不上好新鮮, 但係下午茶時段出現, 就真係少見! 那些平民雞翼, 就真係普通咗啲! 日式章魚丸子 不能完整一粒, 爛達達!甜品區實在令我感到最失望, 朱古力麵包布甸 甜到漏, 甜到上心口苿莉花奶凍, 我覺得幾清香, 但有人說味道唔係咁match ~自助夾餅的饀料: 牛油, 焦糖, 花生醬, 普通得像街邊小食, 還期望酒店有高些水準的夾餅配料!一見到Haagen Dazs, 還以為是回本之選, 但質數一點兒不像Haagen Dazs喎, 一點兒幼滑感都無 Anyway, 以這個價錢來說, 不能說好貴, 但有點兒失望, 畢竟它都是有些名氣的酒店"蒲飛"嘛!而環境方面比起半年前已殘舊了很多!

不過, 最意外的還是下午茶自助餐竟然有生蠔
說不上好新鮮, 但係下午茶時段出現, 就真係少見!

那些平民雞翼, 就真係普通咗啲!

日式章魚丸子
不能完整一粒, 爛達達!

甜品區實在令我感到最失望, 朱古力麵包布甸
甜到漏, 甜到上心口

苿莉花奶凍
, 我覺得幾清香, 但有人說味道唔係咁match ~

而環境方面比起半年前已殘舊了很多!
正 ~ 意外地見到生蠔
爛達達的章魚丸子, 甜到上心口的朱古力麵包布甸
不能回本的甜品
2009-03-08