餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (德福廣場1期)
資訊:

2018-01-17 322 瀏覽
假日來吃lunch,因為貪有杯台式飲品,同埋唔洗等位,在九龍灣中午好味食肆都要排隊的。三個小前菜,水準正常啦肉燥飯竟然無,勉強轉做都,麵好厚物同粗幾有嚼勁,湯是牛肉麵那湯就好死鹹。肉燥就得肥肉令我好失望個三杯豬肉,好鬼死鞋口,完全唔得,食落似鎮江骨個汁,都唔係台灣三杯,即醬油,油同酒。紅豆意米水,薑米唔夠重同偏甜,但係我愛食豆,同埋紅豆同意米幫助去水腫,我一向食的鹹同濃味,飲返杯幾好。真係越做越差啦!下次唔好貪唔洗排隊啦,人龍同味道是直接掛鉤

三個小前菜,水準正常啦

真係越做越差啦!下次唔好貪唔洗排隊啦,人龍同味道是直接掛鉤