2015-11-11
想去好耐終於去到了 餐牌裡面目不暇給,有好多選擇呀 好多野想食,但兩個人最盡食唔到好多,唯有試左下次再去食啦。 Black Truffle Cream Mushroom Spaghetti (with salmon) Cream 好夠濃,蘑菇同三文魚都好好味,如果黑松露的味再濃D就perfect! Charming Breakfast 有晒我鐘意食既Crossiant,薯餅,炒蛋,炒蘑菇同三文魚 (條腸味道爭少少) Oreo & Brownie Waffle 雖然只係將D現盛的食物湊埋一堆, 不過材料唔吝惜,仲有兩球雪糕,比起Espuma既Brownie Waffle 抵食好多,又好味d添!!紅磡真係冇幾間食依類好味既西餐。
雖然只係將D現盛的食物湊埋一堆, 不過材料唔吝惜,仲有兩球雪糕,比起Espuma既Brownie Waffle 抵食好多,又好味d添!! 紅磡真係冇幾間食依類好味既西餐。